دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

روسیه حمله پهپادی به اهدافی در مسکو را خنثی کرد

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد کی‌یف با استفاده از سه پهپاد تلاش کرد علیه اهدافی در منطقه مسکو حمله تروریستی انجام دهد که با استفاده از تجهیزات جنگ الکترونیکی خنثی شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر. «آندره وروبیوف» فرماندار منطقه مسکو چهارشنبه (۲۱ ژوئن) گفت ارتش روسیه دو پهپاد را حین نزدیک شدن به انبارهای یک پایگاه نظامی در این منطقه رهگیری کرد.

 

وی با بیان این که پهپادها نزدیک روستای «کالینینتس» سقوط کردند، گفت: لاشه آن‌ها پیدا شد، خسارت یا تلفاتی نداشت.

 

خبرگزاری «تاس» روسیه به نقل از منابع ناشناس مجری قانون گزارش داد پهپاد دیگری هم نزدیک روستای «لوکینو» در منطقه مسکو ساقط شد.

 

به نوشته خبرگزاری روسی «اسپوتنیک»، وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: امروز تلاش رژیم کی‌یف برای حمله تروریستی به اهدافی در منطقه مسکو با سه هواپیمای بدون سرنشین خنثی شد. همه پهپادها با استفاده از تجهیزات جنگ الکترونیکی متوقف شدند.

 

اوکراین صبح ۳۰ مه (نهم خرداد) به مسکو و منطقه مسکو حمله پهپادی کرد. به گفته وزرات دفاع روسیه در این حملات هشت پهپاد مورد استفاده قرار گرفت. در پی این حملات ناموفق، دو نفر در مسکو دچار جراحت خفیف شدند و چند ساختمان خسارت دید.

 

«دیمیتری مدودف» نایب رئیس شورای امنیت ملی روسیه در اشاره به حملات خرابکاران اوکراینی به شهرهای روسیه، با بیان اینکه رژیم اوکراین تروریستی است، تاکید کرد تروریست‌ها را باید یک بار برای همیشه نابود کرد.

 

«الکسی پولیشچوک» رئیس دپارتمان دوم کشورهای مستقل مشترک‌المنافع در وزارت خارجه روسیه در مصاحبه با خبرگزاری «تاس» روسیه گفت شبکه عاملی که اوکراین برای انجام حملات خرابکارانه علیه اهدافی در داخل روسیه تشکیل داده، تفاوتی با گروه تروریستی داعش ندارد.

 

پیش‌تر شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان گزارش داد کی‌یف شبکه‌ای از ماموران را در روسیه برای اقدامات خرابکارانه از جمله با استفاده از پهپاد ایجاد کرده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار